GBA BOOTCAMP: GELPOLISH - BIAB – ACRYLGEL

Volg bij Facefacts Academy – Beautyschool een uniek bootcamp waarin de meest actuele nageltechnieken in drie modules behandeld worden:

Gelpolish
Biab
AcrylGel

Tijdens deze opleiding van 6 lessen worden deze drie modules behandeld. Klassikale lessen, kleine groepen van maximaal 8 personen en docenten uit het werkveld, garanderen een intensieve en persoonlijke begeleiding.


MODULE 1 GELPOLISH
Tijdens module 1 Gelpolish gaan wij ons verdiepen in de theorie en leren wij jou alles over de anatomie van de nagel, opbouw van de nagelstructuur, het verzorgen van de natuurlijke nagel, product- en materiaalkennis en de basis voor product applicatie.

Inhoud

Anatomie van de natuurlijke nagel
Verschillende soorten natuurlijke nagelplaat
Materiaal- en productkennis
Hygiëne
Gelpolish producten
Juiste toepassing van de basegel, gelpolish en toplaag
Gelpolish nabehandeling
Demo door docent
Oefenen met producten
Praktijkoefening op eigen hand


MODULE 2: BIAB
Bij module 2 gaan wij verder met de basiskennis van module 1. Stap voor stap maken wij kennis met het product BIAB; Builder In A Bottle. Deze gel is speciaal ontwikkeld voor de korte natuurlijke nagels. Wij besteden aandacht aan de juiste nagelarchitectuur bij de applicatie van BIAB en het verstevigen van de natuurlijke nagel van het model.

Inhoud

Wat is BIAB en de functie ervan
Analyse van de natuurlijke nagel bij model
Werken volgens stappenplan met BIAB en Gelpolish
BIAB-advies bij je klant
Uitleg nabehandeling
Praktijk op model


MODULE 3: ACRYLGEL
Met de training en lesstof van van deze module 3 maak je kennis met acrylgel, een hybride product met alle voordelen van gel en acryl in één. Wij leren jou dit product correct te verwerken. Met de basiskennis van module 1 en 2 gaan we stap voor stap leren prachtige nagels te creëren met acrylgel en met de diverse combinatietechnieken.

Inhoud

Wat is acrylgel en wat kun je er allemaal mee
Theorie architectuur van de verlengde nagel
Tips, plakken en blenden
Uitleg combinatietechnieken, reparatie van de natuurlijke nagel
met acrylgel en afwerken met BIAB
Werken volgens stappenplan met acrylgel op model
Vijltechnieken
Nagels lakken met gelpolish
Nabehandeling

Professioneel starterspakket
Het starterspakket is zorgvuldig samengesteld op basis van onze praktijkervaringen. Wij werken met het professionele nagelmerk DIVA. Dit pakket kan tijdens, maar ook ruimschoots na jouw opleiding gebruikt worden.

Kosten
De totale kosten van deze opleiding zijn €995,00. Deze opleiding kan in 1 of 2 termijnen voldaan worden. Facefacts Academy - Beautyschool is een CRKBO geregistreerde opleider, lesgelden zijn dan ook btw vrijgesteld.


Download hier het inschrijfformulier

ONLINE INSCHRIJVEN