CHEMISCHE PEELINGS / FRUITZUREN

Volg de eendaagse opleiding chemische peelings / fruitzuren en leer deze anti-aging behandeling op een correcte en professionele manier toe te passen. Klassikale lessen, kleine groepen van maximaal 6 personen en docenten uit het werkveld, garanderen een intensieve en persoonlijke begeleiding tijdens deze opleiding.

Een chemische peeling stimuleert celvernieuwing, verheldering van pigment en de productie van collageen en elastine. Een chemische peeling is een behandelprocedure waarbij een hoge concentratie zuur wordt gebruikt voor exfoliatie en stimulatie van de huid. Afhankelijk van het type zuur (o.a. glycolzuur, salicylzuur, kojinezuur, melkzuur, TCA of fenol) kan een chemische peeling oneffenheden verminderen. Denk aan hyperpigmentatie, zonschade, pigmentvlekken, zwangerschapsmasker (melasma), acne, littekens, een doffe huid, grove poriën, fijne lijntjes en rimpels.

Tijdens deze eendaagse opleiding komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod:

Wat zijn chemische peelings
Wat is het verschil tussen chemische peelings en TCA
Samenstelling chemische peelings
Anatomie van de huid
Indicaties en contra-indicaties
Uitvoering huidanalyse
Opstellen juiste behandelplan
Behandelprotocol
Producten en benodigdheden
Genezing en nazorg
Demonstratie chemische peeling
Uitvoeren behandeling chemische peeling op model

Indicaties chemische peelings

Acne
Acnelittekens
Fijne lijntjes
Een grauwe huid
Grove poriën
Pigmentvlekken

Starterspakket en werkmaterialen
Onze werkmaterialen en starterspakket zijn zorgvuldig samengesteld op basis van onze praktijkervaringen. Wij werken met het huidvebterende merk Meditopics, een merk dat veelal wordt gebruikt door huidtherapeuten.

Combinatie opleiding
Deze opleiding kan enkel worden gevolgd in combinatie met de huidverbeterende opleidingen Microneedling Skin Expert, Microneedling BB Glow Expert of Dermaplaning. Wij bieden deze combinaties aan omdat wij een optimaal resultaat in huidverbetering willen aanbieden, deze combinaties hebben dan ook een ondersteunend effect op elkaar.

Kosten

De totale kosten van deze opleiding zijn:

Chemische Peelings / Fruitzuren: €425,00


Chemische Peelings / Fruitzuren + Dermaplaning: €985,00
Chemische Peelings / Fruitzuren + Microneedling Skin Expert: €1195,00
Chemische Peelings / Fruitzuren + Microneedling BB Glow Expert: €1095,00
Deze opleidingen kunnen in 1, 2 of 3 termijnen voldaan worden. Facefacts Academy - Beautyschool is een CRKBO geregistreerde opleider, lesgelden zijn dan ook btw vrijgesteld.Download hier het inschrijfformulier

ONLINE INSCHRIJVEN