OPLEIDING PERMANENTE CONCEALER
Een permanente concealer, camoufleert verkleuringen onder het oog, maar ook striae. Resultaten zijn tot zelfs tot 7 jaar zichtbaar zijn, afhankelijk van de conditie van de huid.

Omdat de permanente concealer een natuurlijk resultaat geeft is deze behandeling erg populair bij verschillende doelgroepen; jonger, ouder, vrouwen én mannen.

Tijdens deze eendaagse opleiding leren wij jou deze unieke camouflagetechniek, een absolute aanvulling in jouw salon als PMU Artist, maar ook als Skin- of BB Glow Expert!Wat kun je verwachten?


Dag 1

Hygiëne & veiligheid
GGD erkenning
Intake en behandelplan
Theorie techniek Permanente Concealer
Materiaal- en productkennis
Kleurenleer
Uitleg PMU apparaat
Oefenen op oefenhuid
Demo Permanente Concealer door docent
Behandeling Permanente Concealer op eigen model
Tijd: 9.30 – 18.00 uur

Vooropleiding
Om deel te kunnen nemen aan de opleiding Permanente Concealer heb je geen vooropleiding nodig. Minimale leeftijd cursisten en modellen is 18 jaar.

PMU apparaat
Om de kwaliteit van deze opleiding te waarborgen, werken wij bij voorkeur met het PMU apparaat van Facefacts Academy - Beautyschool, dit apparaat wordt door vele bekende namen in de PMU industrie gebruikt.

Het apparaat kan gehuurd worden voor een huurprijs van €100,00. Mocht je besluiten het apparaat na afloop van de training aan te willen schaffen, wordt de huurprijs verrekend op het aankoopbedrag.

Wanneer je al eerder een PMU opleiding bij ons gevolgd ben je al in het bezit van het PMU apparaat. Deze hoeft dan niet gehuurd of aangeschaft te worden.

Inhoud starterspakket (excl. PMU apparaat)

Skin tone kleurpigmenten 4x
Pigmentverdunner
Naalden 20 stuks
Werk- en oefenmateriaal

Educators internationaal getraind
De techniek van de permanente concealer vraagt een zorgvuldige uitvoering door een goed getrainde professional. Wij werken daarom met professionele educators. Zij zijn expert in deze techniek en internationaal getraind.

Kosten opleiding Permanente Concealer
 Lesgeld: € 845,00
 Starterspakket excl. PMU apparaat: € 250,00
 Totaal: 1095,00*

 Huurprijs PMU apparaat: € 100,00
Prijs PMU apparaat: € 500,00

* Facefacts Academy – Beautyschool is een CRKBO erkende opleider. Onze lesgelden zijn dan ook btw-vrijgesteld. Al onze opleidingen kunnen in termijnen voldaan worden.

Genoemde kosten zijn koffie/thee, lunch én certificaat.

Inschrijven
Download hier het inschrijfformulier en de (betalings)voorwaarden.