KEUZE MASTERCLASS

Nagelstyling
Elektrisch Vijlen
AcrylGel
Permanente Make-Up
Masterclass Lippigmentatie
Masterclass Eye Liner
Tattoo
Fineline Tattoo

INHOUD STARTERSPAKKET

Pigment
Werk- en oefenmaterialen
Desinfectiematerialen
Theoriemateriaal
Richtlijnen GGD
Intakeformulier 2x
Huisregels

ALGEMEEN GEBRUIK

Table towels zwart
Mondkapjes
Haarnetjes
Handschoenen
Wegwerp beschermhoes behandelstoel
Sleeves pmu apparaat
Tuniek
Reiningingsproducten

UWVDATA EN TARIEVENWHATSAPP

whatsapp

PMU MASTERCLASS EYE LINER
Infra Liner + Design Liner

Tijdens de eendaagse masterclass Eye Liner leren wij jou de techniek van het zetten van een permanente Design Liner en Infra Liner.

Een permanente eyeliner ondersteunt je natuurlijke wimpers en maakt je ogen sprekender. Heb je moeite met het tekenen van je eyeliner, ben je allergisch voor gewone make-up of loopt deze altijd uit, dan is een permanente eyeliner voor jouw klant dé oplossing. De infralash is een subtiel dun lijntje tussen je wimperhaartjes dat ervoor zorgt dat je wimperrand voller lijkt en je ogen op een natuurlijke manier sprekender worden. Een eyeliner kan met wing of zonder wing kan in elke gewenste dikte gezet worden.

Tijdens deze masterclass werken wij met een maximum aantal van 3 cursisten. Persoonlijke aandacht en begeleiding staan bij ons centraal. Ook na het afronden van je masterclass begeleiden wij jij naar optimale resultaten. Denk hierbij aan direct contact met onze docenten via WhatsApp, waarin alle vragen gesteld kunnen worden en feedback op resultaatfoto's wordt gegeven. Kortom; lifetime support!

Wat kun je verwachten?

Dag 1

GGD Hygiëne & veiligheid
GGD Erkenning
Anatomie van het oog
Oogvormen
Kleurenleer
Contra-indicaties
Behandelprocedure PMU Eye Liner
Pre draw Eye Liner
Demo Eye Liner door docent
Design Liner behandeling op 1 model
Infra Liner behandeling op 1 model
Tijd 10.00 – 17.00 uur

GGD goedgekeurd starterspakket

Onze werkmaterialen en starterspakketten zijn zorgvuldig samengesteld op basis van onze praktijkervaringen. Wij werken alleen met GGD goedgekeurde producten

Kosteloos lenen pmu-apparaat

Ben je op zoek naar een nieuw of ander pmu-apparaat, dan kun je ervoor kiezen om tijdens de masterclass te werken met een leenapparaat, Labina PL-1000 of Mast P10. Mocht je beslissen om alsnog het apparaat aan te willen schaffen, kan dit alsnog en betaal je het verschil later bij.

Tijdens onze opleidingen werken wij met de kwalitatief hoogwaardige pigmenten van Biotek, Permablend en LaBina. Daarnaast kunnen tijdens de trainingen verschillende kleuren van Facefacts Academy – Beautyschool gebruikt worden.

Mast P10
Het pmu-apparaat Mast P10 kan ook worden gebruikt voor wenkbrauwen, eyeliner en lippen. Voordeel van de Mast P10 is dat deze een lichtgewicht is van maar 117 gram! Daarbij kunnen alle universele naaldmodules op dit pmu-apparaat gebruikt worden. Uiteraard wordt de Mast P10 inclusief voeding geleverd wanneer je deze bij ons aanschaft. 

Naast het PMU apparaat en de pigmenten, vind je in het starterspakket handige werk- en oefenmaterialen. Alle producten kunnen gemakkelijk bij ons nabesteld worden via onze webshop www.facefactsbeautysupplies.com

Kosten

De totale kosten van deze opleiding inclusief starterspakket met pmu-apparaat Mast P10 zijn €1440,00 inclusief btw. 
 De totale kosten van deze opleiding inclusief starterspakket zonder pmu-apparaat €1195,00 inclusief btw. 
Deze opleiding kan in 1 of 2 termijnen voldaan worden. Facefacts Academy - Beautyschool is een CRKBO geregistreerde opleider, lesgelden zijn dan ook btw vrijgesteld. Wanneer je het totale bedrag in 1x voldoet, ontvang je een betalingskorting van 10% op de lesgelden. 

CursistenwerkInschrijven

Download hier het inschrijfformulier en de (betalings)voorwaarden.