HAIREXTENSIONS PRO
Duur en studiebelasting
De opleiding Hairextensions Pro bestaat uit 3 lessen van 6 uren, waarin je werkt op een oefenhoofd. Daarnaast moet de cursist rekening houden met een studiebelasting van plm. 2 uur per week. Dit betekent dat je thuis aan de slag gaat met de aangeboden praktijk, je oefent op het oefenhoofd de verschillende technieken. De derde lesdag wordt er gewerkt op een model.

Erkenning en/of certificering
Facefacts Academy is een CRKBO geregistreerde opleider. Na afronding van de van deze opleiding ontvang je het certificaat ‘Hairextensions Pro’.

Vooropleiding
Er is geen specifieke vooropleiding vereist, iedereen is welkom jonger en ouder.Inhoud opleiding
Tijdens deze opleiding worden de volgende technieken behandeld:

Weave techniek
Keratine Wax Extensions techniek
Microring Extensions techniek

Alle technieken zijn up-to-date, wij leiden jou dus op tot een allround Hairextensions Expert!

Starterspakket
Tijdens de opleiding Hairextensions Pro wordt er gewerkt met een starterspakket en zijn er producten voor algemeen gebruik. De materialen voor algemeen gebruik leen je van ons, maar het model en/of de cursist betaalt zelf voor de extensions die nodig zijn voor het plaatsen van de haarverlenging tijdens lesdag 3. Deze kosten staan los van de totale opleidingskosten.

Kosten
De totale kosten van deze opleiding zijn €1195,00. Deze opleiding kan in 1 of 2 termijnen voldaan worden. Facefacts Academy - Beautyschool is een CRKBO geregistreerde opleider, lesgelden zijn dan ook btw vrijgesteld.

Download hier het inschrijfformulier en de (betalings)voorwaarden.