PMU Opleiding Full Lips

Tijdens de eendaagse opleiding Lip Liner leiden wij jou op tot professioneel PMU Lip Artist! Je leert bij ons de techniek van de Lip Liner, maar ook de techniek van de Full Lips. De Full Lips techniek corrigeert de liplijn en vorm, waardoor lippen optisch groter en voller lijken.Wat kun je verwachten?

Dag 1

Hygiëne & veiligheid
Theorie techniek Lip Liner + Full Lips
Materiaal- en productkennis
Oefenen op oefenhuid
Behandeling Lip Liner op eigen model
Tijd: 10.00 – 18.00 uur

Vooropleiding
Om deel te kunnen nemen aan deze opleiding is ervaring met PMU een vereiste. Minimale leeftijd cursisten en modellen is 18 jaar. Indien je nog geen ervaring hebt kun je deelnemen aan de tweedaagse opleding Lip Liner + Full lips. Informeer naar de mogelijkheden.

Inhoud starterspakket

Tina Davies Pigmentset 8 kleuren

Algemeen gebruik

Werk- en oefenmateriaal
Huur PMU apparaatPMU apparaat
Om de kwaliteit van deze opleiding te waarborgen, werken wij bij voorkeur met het PMU apparaat van Facefacts Academy, dit apparaat wordt door vele bekende namen in de PMU industrie gebruikt. Het apparaat kan gehuurd worden voor €100,00. Mocht je besluiten het apparaat na afloop van de training aan te willen schaffen, wordt de huurprijs verrekend op het aankoopbedrag.

Mocht je toch liever je eigen pmu apparaat meenemen, kan dit eventueel in overleg.

Kosten

 Lesgeld: € 895,00
 Starterspakket: € 100,00
 Totaal: € 995,00*

 Huurprijs apparaat in overleg: €100,00

* Facefacts Academy – Beautyschool is een CRKBO geregistreerde opleider. Onze lesgelden zijn dan ook btw-vrijgesteld. Al onze opleidingen kunnen in termijnen voldaan worden.

Genoemde kosten zijn inclusief theoriemateriaal, starterspakket, koffie/thee, lunch én certificaten.

Inschrijven
Download hier het inschrijfformulier en de (betalings)voorwaarden.