PMU Opleiding LIPPIGMENTATIE: Full Lips

Bij Facefacts Academy – Beautyschool kun je terecht voor meerdere opleidingen Permanente Make-Up. Of je nu beginnend PMU artist bent, ervaren PMU artist of nog geen ervaring hebt, ons lesaanbod voldoet aan ieders wensen.

Tijdens onze trainingen werken wij met een maximum aantal van 3 cursisten. Persoonlijke aandacht en begeleiding staan bij ons centraal. Ook na het afronden van je opleiding begeleiden wij jij naar optimale resultaten. Denk hierbij aan direct contact met onze docenten via WhatsApp, waarin alle vragen gesteld kunnen worden en feedback op resultaatfoto's wordt gegeven.

Tweedaagse opleiding
Onze tweedaagse opleiding Lippigmentatie is bedoeld voor de beginnende PMU Artist die nog geen ervaring heeft als PMU Artist en alles wilt leren over lippigmentatie. Bij deze techniek leren wij jou het corrigeren van de liplijn en vorm, waardoor lippen optisch groter en voller lijken. Ook is het een ideale oplossing wanneer een asymmetrische vorm gecorrigeerd moet worden, maar het kan ook de zichtbaarheid van rimpeltjes rondom de lippen minimaliseren. Kortom een complete opleiding met alle facetten die horen bij een behandeling lippigmentatie!

CursistenwerkWat kun je verwachten?

Dag 1

GGD Hygiëne & veiligheid
GGD Erkenning
Contra-indicaties
Anatomie van de huid en lippen
Lip Mapping
Kleurenleer
Uitleg PMU apparaat LaBina PL-1000
Introductie behandeling lippigmentatie: materiaal- en productkennis
Werken op oefenhuid
Tijd 10.00 – 18.00 uur

Dag 2

Behandelprocedure
Herhaling informatie PMU apparaat
Werken op oefenhuid
Herhaling Lip Mapping
Demo lippigmentatie door docent
Lippigmentatie op eigen model
Tijd 10.00 – 18.00 uur

Vooropleiding
Onze opleiding is toegankelijk voor iedereen, ongeacht je vooropleiding, jong of ouder. Voor deelname aan deze opleiding geldt een minimale leeftijd van 18 jaar voor modellen en cursisten. 

GGD goedgekeurd starterspakket

Onze starterspakketten zijn zorgvuldig samengesteld op basis van onze praktijkervaringen. Wij werken alleen met GGD goedgekeurde producten. Bij het starterspakket is het professionele PMU apparaat LaBina PL-1000 t.w.v. €2589,00. Inbegrepen. Dit apparaat is geschikt voor wenkbrauwen, lippen en eyeliner. Inclusief 2 jaar garantie op het apparaat en het handstuk.

Tijdens onze opleidingen werken wij ook met de kwalitatief hoogwaardige pigmenten van Labina. De 3 verschillende pigmentkleuren kunnen onderling gemengd worden en zijn te gebruiken voor alle type huidskleuren. Daarnaast kunnen tijdens de trainingen verschillende kleuren van Facefacts Academy – Beautyschool gebruikt worden indien gewenst.

Naast het PMU apparaat en de pigmenten, vind je in het starterspakket handige werk- en oefenmaterialen en 20 naalden. Alle naalden en pigmenten kunnen gemakkelijk bij ons besteld worden. Met het starterspakket kun je 20 klanten behandelen.
Kosten en betalingskortingen

 Inschrijfgeld: € 200,-
 Lesgeld: € 800,-
 Starterspakket: € 2495,-
 Totaal: € 3495,-*

* Genoemde prijzen zijn inclusief btw, starterspakket met 20 behandelingen én PMU apparaat LaBina PL-1000 t.w.v. € 2589,00. Facefacts Academy – Beautyschool is een CRKBO geregistreerde opleider. Onze lesgelden zijn dan ook btw-vrijgesteld. Deze opleiding kan in 4 of 8 termijnen voldaan worden.

Profiteer van onze betalingskortingen! Download het inschrijfformulier voor meer informatie.


Inschrijven
Download hier het inschrijfformulier en de (betalings)voorwaarden.