KEUZE MASTERCLASS

Nagelstyling
Elektrisch Vijlen
AcrylGel
Permanente Make-Up
Masterclass Lippigmentatie
Masterclass Eye Liner
Tattoo
Fineline Tattoo

UWVDATA EN TARIEVENWHATSAPP

whatsapp

MASTERCLASS PMU LIPPIGMENTATIE

Tijdens onze trainingen werken wij met een maximum aantal van 3 cursisten. Persoonlijke aandacht en begeleiding staan bij ons centraal. Ook na het afronden van je opleiding begeleiden wij jij naar optimale resultaten. Denk hierbij aan direct contact met onze docenten via WhatsApp, waarin alle vragen gesteld kunnen worden en feedback op resultaatfoto's wordt gegeven. Kortom; lifetime support!

Wat kun je verwachten?

Dag 1

GGD Hygiëne & veiligheid
Contra-indicaties
Kleurenleer
Samenstelling pigmenten
Naaldformaties en toepassing
Handtechniek, druk en snelheid
Lip mapping
Behandelprocedure PMU Lippigmenatie
Behandeling Lippigmentatie op model
Hoe maak ik de perfecte foto van mijn resultaten
Tijd 10.00 – 17.00 uur

GGD goedgekeurd starterspakket
Onze werkmaterialen en starterspakketten zijn zorgvuldig samengesteld op basis van onze praktijkervaringen. Wij werken alleen met GGD goedgekeurde producten.

Kosteloos lenen pmu-apparaat
Ben je op zoek naar een nieuw of ander pmu-apparaat, dan kun je ervoor kiezen om tijdens de masterclass te werken met een leenapparaat Mast P10. 

Tijdens onze opleidingen werken wij met de kwalitatief hoogwaardige pigmenten van Biotek. Daarnaast kunnen tijdens de trainingen verschillende kleuren van Facefacts Academy – Beautyschool gebruikt worden. 

Naast het PMU apparaat en de pigmenten, vind je in het starterspakket handige werk- en oefenmaterialen. Alle producten kunnen gemakkelijk bij ons nabesteld worden via onze webshop op www.facefactsbeautysupplies.com

Mast P10
Het pmu-apparaat Mast P10 kan ook worden gebruikt voor wenkbrauwen, eyeliner en lippen. Voordeel van de Mast P10 is dat deze een lichtgewicht is van maar 117 gram! Daarbij kunnen alle universele naaldmodules op dit pmu-apparaat gebruikt worden. Uiteraard wordt de Mast P10 inclusief voeding geleverd wanneer je deze bij ons aanschaft. 

Kosten


De totale kosten van deze opleiding inclusief starterspakket met pmu-apparaat Mast P10 zijn €1440,00 inclusief btw. 


 De totale kosten van deze opleiding inclusief starterspakket zonder pmu-apparaat €1195,00 inclusief btw. 

Deze opleiding kan in 1 of 2 termijnen voldaan worden. Facefacts Academy - Beautyschool is een CRKBO geregistreerde opleider, lesgelden zijn dan ook btw vrijgesteld. Wanneer je het totale bedrag in 1x voldoet, ontvang je een betalingskorting van 10% op de lesgelden. 


CursistenwerkInschrijven
Download hier het inschrijfformulier en de (betalings)voorwaarden.