Microneedling Skin Expert

Wat is Microneedling?
Microneedling is een huidverbeterende- en cosmetische behandeling waarbij kleine gaatjes in de huid worden gemaakt door middel van een microneedling pen met fijne naaldmodule, ook bekend als nanotherapie. 

Tijdens het herstel van deze minuscule gaatjes maakt de huid groeifactoren aan die ervoor zorgen dat er meer collageen en bindweefsel in de huid wordt aangemaakt. Hierdoor zal uw huid, dikker, weerbaarder, soepeler, sterker en egaler worden. Waarom kiezen voor de opleiding Microneedling Skin Expert?

Microneedling is een behandelmethode waarvan wetenschappelijk bewezen is dat deze effectief werkt bij verschillende indicaties zoals huidveroudering, hyperpigmentatie, littekens, striae en rosacea.

Wil jij meer verdieping in de werking van de behandelmethode microneedling? De juiste keuze kunnen maken in producten en naaldlengte per indicatie? Het juiste behandelplan voor jouw klant kunnen opstellen?

Deze onderwerpen en nog veel meer behandelen wij tijdens onze opleiding Microneedling Skin Expert.

Wat komt er onder andere aan bod

Productgebruik
Behandel- en werkwijze
Anatomie van de huid
Werking van de huid
Groeifactoren en cytokinen
Wondgenezing
Indicaties en contra-indicaties
Dieptes per zone
Naaldlengte en naaldkeuze
Verwachtingspatroon en klantadvies
Littekens en striae
Rosacea
Huidveroudering
Hyperpigmentatie

Verzekering behandeling Microneedling
Facefacts Academy is getoetst en aangetekend als 'goedgekeurd opleider'. Dit betekent dat jij als gediplomeerd schoonheidsspecialist, na het volgen van onze opleiding Microneedling, deze behandeling apart kunt laten verzekeren bij Ocean Verzekeringen.


Voor meer informatie en voorwaarden kun je contact opnemen via ons contactformulier.Vooropleiding

Deze opleiding is bedoelt voor gediplomeerde- of in opleiding zijnde schoonheidsspecialiste. Ben jij geen schoonheidsspecialiste? Informeer naar de deelname mogelijkheden.

Erkenning en/of certificering
Facefacts Academy is een CRKBO geregistreerde opleider. Na het succesvol afronden van deze opleiding, ontvang je het certificaat 'Microneedling Skin Expert'.

Branche gewaardeerd certificaat
Na het succesvol afronden van deze opleiding, ontvang je het branche gewaardeerde certifcaat `Microneedling Skin Expert' van Facefacts Academy. Na het behalen van je vakbekwaamheid kun je direct aan de slag in je salon.

Terugkom dagen
Wil jij je je kennis goed (blijven) beheersen voor deze specialistische behandeling? Volg dan binnen 3 jaren na het volgen van je laatste training Microneedling een bijscholingsdag bij Facefacts Academy - Beautyschool en behoud je vakbekwaamheid én kennisniveau.
Informeer naar de beschikbare data via ons contactformulier.


Duur opleiding

De duur van deze opleiding is 1 dag van 10.00 -14.00 uur.

Kosten
De totale kosten zijn €795,00. Facefacts Academy is een CRKBO geregistreerde opleider, al onze opleidingskosten zijn dan ook btw vrijgesteld. 

Het starterspakket bestaat uit:

BCN Institute Vitamin C 20%
BCN Institute Hyaluronic Acid
BCN Institute Tranexamic Acid
Microneelding pen
5 stuks 12 needle cartridges
5 stuks 36 needle cartridges
theorie
certificaat

Data
Kijk hier voor de actuele startdata.
Download hier het inschrijfformulier en de (betalings)voorwaarden.