MASTERCLASS OmbrÉ Powder Brows

Bij Facefacts Academy – Beautyschool kun je ook terecht als ervaren PMU artist om je nog verder te specialiseren op het gebied van permanente make-up. Na het volgen van de masterclass Ombré Powder Brows zijn jouw vaardigheden weer 100% up-to-date volgens de nieuwste technieken.

Tijdens onze trainingen werken wij met een maximum aantal van 3 cursisten. Persoonlijke aandacht en begeleiding staan bij ons centraal. Ook na het afronden van je opleiding.

Wat kun je verwachten?

Dag 1

Hygiëne & veiligheid
Theorie techniek Ombré Powder Brow
Materiaal- en productkennis
Uitleg PMU apparaat
Oefenen op oefenhuid
Behandeling ombré powder brow op eigen model
Tijd: 10.00 – 18.00 uur

Vooropleiding
Om deel te kunnen is ervaring met PMU vereist. Minimale leeftijd cursisten en modellen is 18 jaar.

PMU apparaat
Om de kwaliteit van deze masterclass te waarborgen, werken wij bij voorkeur met het PMU apparaat van Facefacts Academy, dit apparaat wordt door vele bekende namen in de PMU industrie gebruikt. Het apparaat kan gehuurd worden voor €100,00. Mocht je besluiten het apparaat na afloop van de training aan te willen schaffen, wordt de huurprijs verrekend op het aankoopbedrag.

Tijdens de masterclass wordt er met de producten en materialen van Facefacts Academy – Beautyschool gewerkt, waaronder de pigmenten van Tina Davies. Uiteraard mag je ook je eigen pigmenten meenemen.

Kosten

 Lesgeld: € 795,00
 Totaal: € 795,00*

 Huurprijs apparaat in overleg: €100,00

* Facefacts Academy – Beautyschool is een CRKBO erkende opleider. Onze lesgelden zijn dan ook btw-vrijgesteld. Al onze opleidingen kunnen in termijnen voldaan worden.

Genoemde kosten zijn koffie/thee, lunch én certificaat.

Inschrijven
Download hier het inschrijfformulier en de (betalings)voorwaarden.