KEUZE OPLEIDINGEN

Visagie
Erkende Opleiding Visagie
Visagie Basis
Schoonheidsspecialist
Schoonheidsspecialist – ANBOS erkend
Permanente Make-Up
Permanente Make-Up Allround
Microblading
Microblading Allround
Microblading Masterclass
Microshading
Microshading Allround
Microshading Masterclass
Microneedling
Microneedling
Hyaluron Pen
Hyaluron Pen Specialist
Hairstyling
Hairstyling Allround
Hairstyling Pro Plus
Kappersopleiding Allround
Bridal Hairstyling
Bridal Hairstyling 1 - Professional
Bridal Hairstyling 2 - Advanced
Step in Training
Barber
Barber Basic
Barber Pro
Grime
Grime Allround
Grime Special Effects
Nagel
Nagelstyling Allround
Acryl
Gel
Wimper
Wimperextensions Allround
One by One Lashes
Volume Lashes 2D- 6D
Perfectie Training
Combi
Combi Make-Up & Hair
Combi Microblading- en Shading

INHOUD

Kleuranlyses gebaseerd op de 4 seizoenen
Gebruik en advies comcards
Kledingbelijningen, dessins, kleur en materiaal
Figuuranalyse, meettechniek
Persoonlijke kledingstijlen & doelgroep herkennen
Moodboards & Lookboards maken
Lichaamsvormen & stijlen
Zakelijke en representatieve kleding
Fashion Do’s & Dont’s
Lingerie en badkleding
Personal shoppen
Garderobe check
New Image consultancy
Facturatie en boekhouding
Zelfstandig starten als fashion stylist
Fotoshoot eindopdracht
Ontwerpen en creëren uniek kledingstuk naar eigen concept

DATA EN TARIEVEN


BROCHURE

WHATSAPP

whatsapp
FASHION STYLING

De opleiding Fashion Styling is een allround opleiding en een absolute aanvulling op het beroep van visagiste en/of hairstyliste!

In totaal 20 lessen, gedurende 3 uren per les, leer je hoe je je gevoel voor mode kan uitoefenen, zowel commercieel als creatief.

Tijdens deze opleiding leer je inzicht te krijgen in lichaamsvormen, gezichtsvormen, proporties en persoonlijke stijlen. Er wordt intensief aandacht besteed aan de kleuranalyses gebaseerd op de 4 seizoenen en het gebruik en advies van de comcards tijdens deze kleuranalyses. Je leert dus met gebruik van de juiste kleuren, dessins en materialen hoe je model er goed gekleed uit kan zien!

Daarbij komen het maken van moodboards, lookboards, couturiers & stijlen, new image consultancy, het personal shoppen en de garderobe check aan bod.
Onmisbaar in deze opleiding is de aandacht voor het zelfstandig starten als fashion stylist. Denk hierbij aan onderwerpen als: eenvoudige boekhouding, facturatie, marketing & het ontwikkelen van commercieel inzicht binnen je eigen bedrijf.Wat onze opleiding Fashion Styling nog meer uniek maakt is dat de opleiding wordt afgesloten met 6 lessen ‘mode & design’. Je ontwerpt en creeert een uniek kledingstuk aan de hand van je eigen concept. Hierbij staan inspiratie, concept, ontwerp schetsen en het uitvoeren van het ontwerp centraal. Deze les wordt afgesloten met een fotoshoot, inclusief een professioneel model van een gerenommeerd modellenbureau, visagie én hairstyling! Een absolute aanvulling op je portfolio!

Facefacts Academy geeft stage- en werkbegeleiding tijdens én na het succesvol gevolgd hebben van onze opleidingen. Via email verzenden wij, alle aan ons aangeboden opdrachten naar (oud)cursisten toe. Deze opdrachten zijn van verschillend niveau, nationaal en internationaal. Iedereen is vrij om hierop te reageren en dit is uiteraard niet verplicht. Deze opdrachten geven je een goed beeld wat je kunt verwachten als visagist, hairstylist, fashion stylist of grimeur. Je proeft direct de sfeer op de werkvloer! Klik hier voor een impressie van een aantal opdrachten die wij onze (oud) cursisten hebben aangeboden.

Volg nu ook de opleiding Combi Imagestyling en wordt 100% allround! Deze unieke combi opleiding bestaat uit de erkende opleiding Visagie, de opleiding Hairstyling Allround én de opleiding Fashion Styling. Je volgt dus 3 allround opleidingen in totaal 20 weken, gedurende plm. 5 maanden. Je hebt twee keer in de week les gedurende deze 20 weken. De opleiding visagie wordt na het succesvol afronden, afgesloten met een officieel erkend diploma. De opleidingen Hairstyling Allround en Fashion Styling worden afgesloten met een certificaat.

Bij inschrijving voor de opleiding Combi Imagestyling ontvang je een korting van 15% op de erkende opleiding Visagie! Dit is een voordeel van maar liefst € 345,00!

Kijk bij Combi Opleiding Imagestyling voor meer informatie.

Download hier het inschrijfformulier en de (betalings)voorwaarden.